2015. február 16., hétfő

Megjelent az egyházak köznevelési feladatainak támogatását célzó felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Az egyházak köznevelési feladatainak támogatása” című (TÁMOP-3.1.17-15 kódszámú) pályázati felhívás.
 
A 2 milliiárd forint keretösszegű kiírás célja, hogy a bevett egyházakhoz tartozó köznevelési intézményekben azonos integrált fenntartói és irányítási rendszer alakuljon ki, különösen minőségirányítás, adminisztráció, humán erőforrás gazdálkodás, vezetői információs rendszerek és egyéb informatikai rendszerek tekintetében. A támogatás segítségével az intézményekben végzett oktatási-nevelési tevékenységek mind eredményesebben és hatékonyabban hozzájárulnak a gyermekek és fiatalok nevelésének kiteljesítéséhez. A konstrukció keretében az ehhez szükséges tartalmi és módszertani fejlesztésekre kerülhet sor az intézményfenntartói feladatok ellátó bevett egyházak által fenntartott intézményekben.

Pályázatot egyházi fenntartású nevelési-oktatási intézmények (általános iskolák, többcélú intézmények) nyújthatnak be. A támogatás összege a bevont feladatellátási helyek száma szerint differenciáltan változik, pályázónként akár 900 millió forint támogatás is elnyerhető.

A pályázatok benyújtása 2015. február 16. és 2015. március 16. között lehetséges. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése