2015. február 16., hétfő

Közlekedésre nevelési program - 1. forduló

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (továbbiakban: KLIK) mint fenntartó, a 2014. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram és Intézkedési Terv keretében pályázatot hirdet "A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésre nevelési programjának megvalósítása - a közúti közlekedés biztonságát szolgáló köznevelési intézményi nevelési tevékenység - 1. forduló" címmel, melynek célja az általános iskolák támogatása olyan közlekedésbiztonsági program megvalósításában, melyek alkalmasak a tanulók és a szülők együttes megszólítására, a legfontosabb közlekedésbiztonsági ismeretek széles körben történő terjesztésére a pályázat időszakában, a 2014/2015-ös tanév II. felében.
Minden olyan KLIK fenntartása alá tartozó - 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről szóló 7.§ (1) b) és g) pontjában meghatározott mindazon önálló OM azonosítóval rendelkező nevelési-oktatási intézmények pályázhatnak, melyekben legalább egy telephelyen általános iskolai feladatállás történik, amelyek részt kívánnak venni az országos közúti közlekedésbiztonság javításában az általános iskolai tanulók bevonásával, ezzel elősegítve a biztonságos közlekedésre nevelésüket a szülők bevonása mellett.

A pályázat 2. fordulóban is meghirdetésre kerül a 2014/15-ös tanév II. félévében, melyben a részvétel feltétele az 1. fordulóra történő sikeres jelentkezés. A második fordulóban az általános iskolák egy önállóan kidolgozott, komplex közlekedésbiztonsági program megvalósítására pályázhatnak majd, maximum 1 000 000 Ft értékben.
A pályázatot online felületen kell benyújtani, a http://www.eletuton.hu/palyazat weboldalon. A pályázat benyújtásának határideje: 2014. 02. 11. -2015. 02. 27-ig folyamatos. 
Forrás: PAFI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése