2015. február 17., kedd

Országos elsősegély-ismereti verseny 7-12. évfolyamos diákok részére

Nevezési határidő: 2015. március 2.
A verseny célja:  A diákok elsősegély-ismereti és egészségvédelmi tudásának fejlesztése a megadott, elsősorban internetes irodalmak feldolgozásának segítségével.

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Oxyologiai Társaság, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Védőnők Egyesülete, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet, az Országos Egészségfejlesztési Intézet, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ és a webbeteg.hu szakmai támogatásával Országos Elsősegély-ismereti Versenyt hirdet 7–12. évfolyamos tanulók részére. A verseny az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott, a pedagógusok óraszám-nyilvántartásában elszámolható.

Célcsoport: A szervezők két kategóriában, 7–8. és 9–12. évfolyamos tanulók jelentkezését várják. A két kategóriában a versenyfeladatok részben eltérőek.  A versenyre háromfős csapatok jelentkezhetnek, egy iskola több csapattal is képviseltetheti magát, nem feltétel, hogy egy csapatban csak azonos korú diákok versenyezzenek. Felkészítő lehet pedagógus, egészségügyi dolgozó, de akár szülő is. Nevezhetnek határon túli csapatok, illetve iskolától független szervezetek (alapítványok, diákmozgalmak, önképzőkörök stb.) is. Regisztráció és bővebb felvilágosítás a verseny honlapján: www.iskolaiversenyek.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése