2014. július 14., hétfő

Madárbarát kert - verseny óvodáknak

"Madárbarát kert" címmel óvodák között hirdet versenyt a Flora Hungaria Kft., amely a Jubileumi 20. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár keretében kerül megrendezésre Szigetszentmiklóson a Nagybani Virágpiacon.

Az elkészítendő kompozíció teljes mértékben az óvodákra és az óvodák fantáziájára van bízva. A versenyre jelentkező óvodáknak az idei évben is egy mini kertet kell elkészíteniük növénybeültetéssel. Óvodánként maximum 3 csoport kompozíciójával lehet nevezni. A beültetéshez szükséges műanyagládát Érczes Tibor, kertészeti műanyagáru forgalmazó, HAJNAL-PLASZT műanyag feldolgozó Kereskedelmi Kft., a virágföldet idén a FLORASCA, biztosítja. A díjazásban részt vesz a STIHL. 
Az óvodáknak kizárólag a kis kertet kell kitalálni, megvalósítani, beültetni és elkészíteni a mottónak megfelelően.
  Díjazás: Minden pályaművet leadó csapat Emléklapot kap, azonban az első három helyezett óvoda értékes nyereményben részesül! A nyereményekről bővebben a http://www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhatnak. 

Belépés a rendezvényre: A résztvevő csoportoknak - pedagógusoknak és gyerekeknek - belépőjegyeket biztosítanak. A további kísérőknek (pl. szülők, nagyszülők) kedvezményes belépési lehetőséget ajánlanak fel, hogy családi program keretében megnézhessék gyermekük munkáját. A kedvezményes jegy ára egységesen: 1000 Ft, amely a nyugdíjas-diák belépőjegy ára. (Tájékoztatásul: a kiállításra a felnőtt belépőjegy ára 1750 Ft)  
Ütemterv:
- Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 1.
- Virágföld, és láda kiküldési határidő: 2014.augusztus 20-ig folyamatosan.
- Kész művek beküldési határidő: 2014. szeptember 18-ig folyamatosan.
- Zsűri elbírálása: 2014. szeptember 19.
- Díjátadó: 2014. szeptember 20. 13.00 óra  
További infó: Flora Hungaria Kft.  (2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 1/A) Kapcsolattartó: Iváncsics Judit, kiállítás szervező; Tel: +36 24 445 445; E-mail: info@hortushungaricus.hu; Web: http://wwww.hortushungaricus.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése