2014. július 4., péntek

Pályázat közösségi események szervezésére



A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) pályázati felhívást tett közzé a "Köznevelés az iskolában" projekt partnerség és hálózatosodás moduljának közösségi eseményeinek támogatására. Egy-egy eseményre a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által fenntartott iskolákban dolgozó 3 fő alkalmazottból és 1 fő tankerületi munkatársból álló csapat pályázhat.

 A közösségi eseménynek változatos keretei lehetnek (rendezvény, tábor, klubsorozat, fesztivál stb.), minden olyan eseménytípus megfelelő lehet, amit a köznevelés területén és a jó erkölcs keretei között a gyermekek fejlődése érdekében az intézmények és pedagógusok elfogadhatónak tartanak.

A pályázatok helyi szinten fontos, változatos témákban (sport, egészség, művészetek, családi életre nevelés, hátrányos helyzetűek támogatása, fogyatékkal élők iránti érzékenyítés, generációk együttműködés, állampolgári részvétel stb.) készülhetnek.
Kiemelten támogatottak a kreatív, egyedi módszerekkel megvalósuló, széles körű együttműködésre, diákok és szülők által szervezett események.

 A nyertes pályázatok révén a négyfős csoportok minden tagja munkájáért egyszeri, bruttó
100 000 Ft-os díjban részesül.

A megvalósított események képes, filmes dokumentációja mintaszerű együttműködésként felkerül a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 2014 őszére megújuló on-line felületére.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. július 10.

Kapcsolódó link:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése