2013. július 15., hétfő

MOL Tehetségtámogató Program 2013 – Pályázat művészet-tudomány kategóriában

A MOL Új Európa Alapítványa 2013-ban is pályázatot hirdet 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére a MOL Tehetségtámogató Program keretén belül.

A pályázat célja
Művészeti és tudományos versenyeken való részvétel támogatása:
  • Eszközvásárlás. Az országos és nemzetközi versenyekre való felkészülést, a szakmai fejlődést segítő (művészeti eszközök, kellékek, tudományos eszközök stb.) eszközvásárlás.
  • Útiköltség-térítés. A pályázók eljutását a hazai és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra (útiköltség, szállás, étkezés, nevezési díj, részvételi díj stb.) segítő útiköltség-térítés.
Pályázók köre
Magánszemélyek: magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok, amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükség.
  • Egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be, akik
    • rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
    • 10. életévüket legalább ebben az évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2013-ban töltik be, ill. 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók lesznek a 2013-2014-as tanévben
  • Csoportos pályázatot nyújthatnak be iskolai csapatok, csoportok (pl. színjátszó-kör, kórus, tudományos vetélkedősorozaton induló csapat, állandó szakköri csoport stb.).
A pályázat részletei
Egy pályázó csak egy kategóriában nyújthat be pályázatot.
A rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: 16.000.000 forint.
A támogatást az alábbi időszakban lehet felhasználni: 2013. szeptember 1 – 2014. augusztus 31.
Önerő megléte nem feltétele a pályázat benyújtásának, de további előnyt jelent az értékelésnél.
Kizáró okok: Nem fogadható el annak a pályázónak az anyaga, akinek korábbi pályázata nem zárult még le, vagy annak támogatásával nem számolt el.
A pályázati támogatásokról a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg legkésőbb 2013. november végéig.

A pályázat benyújtása
Határidő: 2013. szeptember 30.
Benyújtás: A pályázatot mellékleteivel együtt egy példányban kell postára adni az alábbi címre:
Új Európa Alapítvány, 1431 Budapest, Pf. 180.
Kérjük, a borítékra írják rá: MOL Tehetségtámogató program 2013 Művészet-tudomány.

További információ
info@ujeuropaalapitvany.hu
Infovonal: (0640) 180 280
Tekintse meg a teljes pályázati kiírást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése