2013. július 16., kedd

Módszertár képességfejlesztéshez

Az ABC Akadémia Képesség Fejlesztő Programját azoknak a 3-10 év közötti gyerekek szüleinek ajánlja, akik hisznek a tudatosan felépített, lépésről-lépésre haladó fejlesztési ütemben. 

Céljuk, hogy olyan - gyermekük iránt felelősséget érző, érdeklődő és lelkiismeretes - szülőknek és szakembereknek nyújtsanak szakmailag tudatosan felépített, irányított, ugyanakkor kellemes időtöltést biztosító programot, akiknek nem elég, hogy csak teljen az idő és a gyermek magától cseperedjen fel, hanem szívesen részt vesznek a gyermek fejlődésének irányításában! 


Ha Ön szülőként tanácstalan, mert nem tudja eldönteni, hogy gyermekének tanulási gondjai vannak-e vagy egyszerűen csak lusta. A teszt elvégzésével ennek könnyen utánajárhat, s az értékelés mellett abban is segítséget nyújtunk, hogy milyen játékokkal érdemes foglalatoskodni annak érdekében, hogy az elmaradt területek fejlődésnek induljanak. Töltse ki gyermekével az ABC Akadémia tesztjét!

Ha Ön szakemberként érdeklődik az ABC Akadémia programja iránt, akkor biztos lehet abban, hogy teszt programunk alkalmazásával egy szakmailag tudatosan összeállított anyagot kap, mely segítséget nyújt a gyermekek fejlesztendő területeinek feltérképezéséhez, és a fejlesztési terv összeállításához. A teszteredmények kiértékelésének köszönhetően bármikor kész anyagot mutathat a vizsgált gyermek által elért eredményekről, egyéni fejlesztési tervéről a szülőnek, de akár munkáltatójának is. Ezzel sok időt takarít meg munkájában és behozhatja lemaradásait a papírmunka terén! Töltse ki a gyermekkel együtt az ABC Akadémia tesztjét!

www.abcakademia.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése