2014. december 16., kedd

Mit adtak nekünk a rómaiak? - Filmkészítési pályázat

A "Mit adtak nekünk a rómaiak?" címmel országos filmkészítő pályázatra várják olyan kreatív 13-17 éves diákok jelentkezését, akik szívesen állítanák az ókori történelem megismerésének szolgálatába a mobiltechnológiát, és ezt maximum 1-4 perces, mobillal vagy táblagéppel készített kisfilmben be is tudják mutatni.
Téma: magyarországi ókori római műemlékeink

Pályázni egy 60-240 másodperces, mobiltelefonnal vagy táblagéppel készített DVD (FLV vagy H264 (MPEG-4) formátumú videóval lehet, amelyben a pályázó bemutat társainak egy szabadon választott magyarországi, ókori, római műemléket, illetve azt, hogy miért érdemes e helyet meglátogatni.

A kész filmhez rövid önéletrajzot – közös munka esetén önéletrajzokat – és a kisfilmről készített bemutató leírást, a pályázaton való részvétel külön indoklásával, 3 db képet a filmből, valamint, szükséges szüleid nyilatkozata ahhoz, hogy pályázatot nyújts be, illetve amennyiben nem múltál el 16 éves, ahhoz, hogy személyes adataid az Alapítvány kezelje.

Nevezni 2014. december 1 és 2015. február 28. között, www.dunakeszierod-fortlet.org weboldalon lévő Regisztrációs űrlap kitöltésével lehet – kizárólag olyan munkákkal, amelyek korábban nem szerepeltek pályázatokon.
A leadás határideje: 2015. április 25.

További információk:
A teljes pályázati felhívás
A pályázat plakátja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése