2014. december 16., kedd

Ha mobilnet van, minden van? - pályázat diákoknak

A pályázaton maximum 3 perces videóban azt kell minél érdekesebben és egyéni módon megmutatni, hogy mi mindenben segíti az életünket, hogyan válik egyre inkább nélkülözhetetlenné a mobilnet szolgáltatás. A pályázaton a mobilnet nyújtotta lehetőségek széleskörű bemutatását várják, és előnyben részesítik a nem kézenfekvő, egyszerű, de kreatív ötleteket. A pályázat benyújtásának nem feltétele, hogy professzionális technikával készüljön a videó, sőt, elsősorban mobiltelefonnal felvett, a tartalomra, ötletre koncentráló megoldásokat várnak.
A filmkészítéshez szakmai és technikai tanácsokat, a pályázathoz ötleteket kaphatsz a DUE felkészítő, ötletadó workshopjain a pályázati időszakban. Időpontok és helyszín a DUE honlapján: www.due.hu.
Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni. A pályázatra YouTube linket kell beküldeni a DUE pályázati felületén a pályázó adataival együtt.
A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A 3 legjobb klipet díjazzák. A legjobb alkotások közönségbemutatója a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2015 májusában.
 
Díjak:  1. helyezett:     1 tablet
              2. helyezett:     1 okostelefon
              3. helyezett:     1 okostelefon
 
 Az első három helyezett meghívást nyer a DUE 2015 évi nyári médiatáborába, ahol a videós csapat tagjaként ismerheti meg a szakmai mestertitkait.
Beadási határidő: 2015. március 15.
A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.
A pályázaton és a versenyen részt vehet minden 12-22 év közötti diák.
Eredményhirdetés és díjátadás: 2015. májusban, az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Forrás: www.due.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése