2014. december 16., kedd

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.
 
A pályaműveket a kategóriákon belül három korcsoportban értékelik: általános iskola, középiskola és felsőoktatás. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni. A pályázathoz szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat (kivéve a lapok esetében, amelyeket postai úton várnak), illetve szükséges még egy rövid szöveges bemutatkozást is mellékelni. A pályázati díjak összértéke 2 millió forint. A középiskolai és felsőoktatási kategória helyezettjei kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek Magyarország legjobb médiatáborába és leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésére, a DUE Médiahálózat idei Médiatáborába, amelyet 2015 júliusában rendeznek meg.

A következő kategóriákban lehet nevezni:
1. AZ ÉV DIÁKÚJSÁGÍRÓJA
2. AZ ÉV DIÁKRÁDIÓSA, DIÁKRÁDIÓJA
3. AZ ÉV DIÁK-VIDEOÚJSÁGÍRÓJA
4. TÉNYEK NYOMÁBAN – ETIKUS DIÁKÚJSÁGÍRÓ KÜLÖNDÍJ A TELENOR TÁMOGATÁSÁVAL 
5. AZ ÉV DIÁKLAPJA
6. AZ ÉV DIÁKFOTÓSA
7. AZ ÉV ONLINE DIÁKMÉDIUMA
8. AZ ÉV MENTORA
 
A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beküldeni. A feltöltő felület elérhető 2014. december 20-tól a DUE Médiahálózat honlapján: www.due.hu
A pályázatok beadási határideje: 2015. március 15., a Magyar Sajtó Napja
Az újságok beküldéséhez postacím: DUE Médiahálózat, 1583 Budapest Pf. 14.
 
Érdeklődés a DUE Médiahálózat irodájában:
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
Tel.: 06 1 222 8213 • E-mail: due@due.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése